Slagsmål på gatan

I natt gick det livat till på Olsbjärsvägen. En grannes 18 åriga son hade ställt till med fest och fulla 18 åringar är inte de bästa på att reda ut saker och ting utan att det spårar ur. Naturligtvis blev det stort slagsmål utanför och innan jag hann ut hade någon blivit slagen i huvudet med en flaska och sparkad på. Jag kom ut i bara jeansen utan varken tröja, sockar eller skor. Lite kyligt om fötterna var det på asfalten, men ananrs gick det bra.

När jag väl kom ut var det fortfarande ett stort tumult. Det ropades både det ena och det andra mellan kidsen. Bara sofistikerade saker naturligtvis, men efter ett tag lugnade det ner sig. Jag hann prata med en av de få som var nykter och fick honom att köra iväg de som startade alltihop innan det spårade ur mer.

Naturligtvis var polisen tillkalllad och jag gav dem bilnumret på de som åkte därifrån så det ska inte vara några konstigheter för dem att prata med dem. Det kändes lugnare att de åkte än att de stannade och väntade in polisen.

När polisen kom pratade jag snabbt med grannpojken och han var väl inte supernöjd över hur det hade gått denna kväll när han skulle ha sin 18års fest. Kunde inte göra annat än att hålla med honom.

Något annat som jag reagerade över när jag var där ute med alla 20 ungar var varför ingen annan vuxen i de övriga husen reagerade på vad som hände. Ingen hade ens tänt lampan. Lite civilkurage skadar inte och hade vi varit fler vuxna som gått ut hade det kanske inte hunnit bli så mycket av det hela.


Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back