Ha ha hockey-VM

Vad ska man säga om den mest ointressante turnering som finns just nu. Hockey-VM. Ungefär lika intressant som, tja, innebandy.

Men varför har inte IIHF fattat att de inte kan spela meningslösa träningsturneringar x 4 varje år och sedan köra hockey-vm varje år. Förstår att inte spelarna vill medverka och hade det inte varit hemmaplan denna gång hade aldrig dessa stjärnor kommit. Zära, Alfredsson, Kronwall, Franzen, Karlsson för att nämna några.

Tur då att Svenska Hockeyförbundet gör allt de kan för att hålla supportrarna borta från Globen. Nu har de visserligen sänkt priserna, men att från början ta ut 1295 för en biljett....  Det betalade jag inte ens för en enda biljett till Metallicas utsålda konsert på Ullevi. På svarta marknaden. Och jag lovar att det var så mycket bättre än en hockeymatch mot Norge.

Nä, hockey är inte intressant någonstans. Spela VM vart fjärde år, se till att det alltid är bästa lagen som är med. Då kan det bli annat än en amatörturnering där vinnarna blir det lag som har mest tur med vilka lag som åker ur NHL-slutspelet.Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back