Nytt inlägg - På tiden

Efter mkt om och men har jag nu hittat lite tid att skriva. Det är en del att pyssla med just nu. Håller på lite med photoshop inför kycklinghistorien på GIF-tiga tankar, skapa en fotobok från vår senaste fest, bygga ett plank hemma, måla brädor till planket, rehaba ett skadat lår så jag förhoppningsvis kan spela igen efter sommaren, köra Filippa till fotbollsträning, boka läkartid för Eliaz, sköta om hemmet, sätta betyg på elever, göra schema för nästa läsår och packa för vår lilla minisemester på lördag.

Men mest skriver jag för att Martina inte längre vill att bilden på henne ska ligga så högt upp i inläggslistan och det kan jag förstå. Snyggare pose får man ju leta efter.

Fast det är ganska kul att det är full fart med. varöfr sitta ner och ta det lugnt och tänka efter vad det egentligen är ajg sysslar med. Bättre att bara köra på.


Tur att min älskade Martina kan skratta åt...

mms_img147041367 (MMS)

Tur att min älskade Martina kan skratta åt det hela. Så kan det bli när man svänger in för tidigt med bilen....:-) Och nu blir hon säkert förbannad på mig också för att jag skriver detta.... Puss på dig


Varbergs GIFs maskot

SMS-inlägg

mms_img186275032 (MMS)


På väg mot Borås nu för att se IFK besegra...

På väg mot Borås nu för att se IFK besegra (förhoppningsvis) ett Ellos på deras konstgjorda heltäckningsmatta till plan.


Då var kakel från syrrans kök borta. Lagom...

mms_img-19310755 (MMS)

Då var kakel från syrrans kök borta. Lagom söndagsjobb att göra


Händiga pojkar

Tur att jag har två händiga pojkar hemma.

vatten är roligt. Utomhus

Bada är inte något av favoritlekarna för pojkarna.

Men utomhus är det roligt med vatten.
Ha ha hockey-VM

Vad ska man säga om den mest ointressante turnering som finns just nu. Hockey-VM. Ungefär lika intressant som, tja, innebandy.

Men varför har inte IIHF fattat att de inte kan spela meningslösa träningsturneringar x 4 varje år och sedan köra hockey-vm varje år. Förstår att inte spelarna vill medverka och hade det inte varit hemmaplan denna gång hade aldrig dessa stjärnor kommit. Zära, Alfredsson, Kronwall, Franzen, Karlsson för att nämna några.

Tur då att Svenska Hockeyförbundet gör allt de kan för att hålla supportrarna borta från Globen. Nu har de visserligen sänkt priserna, men att från början ta ut 1295 för en biljett....  Det betalade jag inte ens för en enda biljett till Metallicas utsålda konsert på Ullevi. På svarta marknaden. Och jag lovar att det var så mycket bättre än en hockeymatch mot Norge.

Nä, hockey är inte intressant någonstans. Spela VM vart fjärde år, se till att det alltid är bästa lagen som är med. Då kan det bli annat än en amatörturnering där vinnarna blir det lag som har mest tur med vilka lag som åker ur NHL-slutspelet.Elfsborg - IFk hotas av strejk

På måndag ska jag till Borås (ja, tyvärr), men det är för en god sak. Att se Blåvitt vinna över Ellos. Samt för att jag, Peter och Anders gav Kalle matchbiljetter i födelsedagspresent. Om nu matchen blir av. Risken finns att matchen ställs in på grund av spelarstrejk. Och det är inte så konstigt att de vill gå ut i strejk. Det är inga konstiga saker de begär i sina avtal.

- Att klubbarna betalar in pension. Det gör u alla arbetsgivare med kollektivavtal, så varför inte klubbarna.

- Att en skadad spelare inte ska drabbas av lönesänkning utan ha full ersättning. Trots allt spenderas det mycket mer tid i träning för att komma tillbaka till matchform än vad spelare gör som är fullt friska. Men ändå ska ärendet gå till F-kassan och dp sjunker lönen drastiskt. Så borde det inte fungera.

Se nu till att lösa detta. Blåvitt är i god form nu ändå, Två raka segrar.


Jag och EliazTill och med kameran lyckas ibland.

Martina tyckte att jag och Eliaz var lika. Det kanske vi är...
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back