Strul med parabolen

Bytte nyligen till Viasat istället för Canal Digital. MEst pga av Premier League och Champions League, men än så länge har det bara strulat. Från början var parabolen lite felvänd så att bilden hackade sig framåt och nu när det väl var ordnat skulle jag köpa en ny box.

Hittade en bra box på Tradera, men när jag fick den så saknades naturligtvis fjärrkontrollen i paketet. Men det var ganska lugnt för den dök ner i postlådan idag. So far, so good. Men när jag väl skulle börja ställa in boxen visade det sig att det fanns en pinkod för att komma åt inställningarna och den visade sig vara svår att komma runt.

Tyvärr har jag inte fått ngt direkt svar från han jag köpte boxen av, men han skulle kolla på det sa han. Och ikväll har jag senderat stor del av vår fredagslväll med att trakassera Viasat-support. Först via chat, där de inte kunde lösa det hela och nu sitter jag i telefonkö till deras tekniska support.

Jag tycker ju inte det borde vara sås vårt för dem. Bara boxen är inkopplad borde de kunna nollställa den via satellit och sedan bara uppdatera programvaran. De kan ju uppdatera den automatiskt och lägga in nya kanallistor via satellit så borde väl det vara enkelt att bara grundinställa boxen.

Nu har jag väntat en bra tid i telefonkö och kan väl bara hoppas för tillfället att de kan lösa det hela. Annars får väl jag sälja boxen vidare i min tur, låtsas som ingenting, och så köpa mig en annan.Kommentarer
Postat av: Viasat Support

Hej!Vad tråkigt att du haft problem och hoppas det löste sig när du kom fram till supporten.Det går att nollställa boxen utan att gå in i menyn, vi kan även nollställa PIN-koden från våra system så om det fortfarande är samma problem så kontakta supporten så fixar vi det.Mvh Emelie

Viasat Support

2012-03-05 @ 12:31:04
Postat av: NIklas

Efter mycket om och men löste det sig, men det tog några dagar utan möjlighet att använda boxen. Chatsupporten kunde inte hjälpa mig och tekniksupporten ringde inte upp trots anmälan på sidan, men nu funkar det i alla fall. Tråkigt att lägga ner så mkt tid på det bara.

2012-03-05 @ 23:34:47

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back