Helgen som Gud glömde ... och som jag och Martina vill glömma

Det blir inte alltid som man tänker sig, men nu blev det total skit av allting.

Jag och Martina hade bokat rum på Scandic Helsingborg för en helg i lugn och ro. Strosa runt, åka utomlands (Helsingör) sova en hel natt samt bara vara för oss själva. Men det blev så klart inte så.

Martina blev dessvärre sjuk och med hennes tillstånd hade det inte varit så kul att åka iväg. Då blir allting bara ansträngt och det var inte meningen med det hela. Så på lördag bokade vi av hotellet och höll oss hemma. Naturligtvis var barnen på strålande humör. Ett enda stort gnäll kändes det som. Filippa fick i alla fall komma till en kompis så hon fick leka av sig och det var bra.

Sen tänkte vi åkt ner till Halmstad som idag. Jag skulle spela match, Martina träffa kompisar och sedan skulle vi käka ihop i lugn och ro. Lite tid tillsammans och lite tid hemifrån. Det var verkligen något vi behövde. Men den idén sprack också. Återbud från barnvakter gjorde att det blev Varberg denna söndag med. Ingen match, inget kompishäng. Vi pratade om att åka ner ändå och ta med barnen. Jag, Eliaz och Filippa kunde gå och titta på matchen i alla fall och Martina och Zander kunde åkt till Hanna, men eftersom regnet öser ner idag känns det inte aktuellt att stå på Sannarp med två barn och titta på 90minuters sprudlande träningsmatchspelande.

Vi får väl se när vi kan komma iväg nästa gång. Nu till helgen blir det kalas för Filippa så det blir jobb hela veckan, hektiskt helg med barnkalas och släktkalas och sen börjar jobbet igen. Ett ekorrhjul med andra ord.


Martinas halsinfektion var liksom kulmen av en lång sjukdomsperiod. 29 januari tog jag VAB dag, sedan har det hängt i fram tills nu. Martina har varit dålig, men jag och barnen har varit bra. Så jag har i alla fall kunnat träna två dagar i denna vecka (fortfarande träningsvärk sen fyspasset) och lämnat barnen i Apelviken. Det blir lite sent för dem, men Eliaz och Zander somnar gott i vagnen och Filippa myser mest med farfar hela kvällen så de trivs bra med den lösningen också.Kommentarer
Postat av: Martina

Älskling- nu kan de bara bli bättre! :-)

2012-03-18 @ 09:50:09

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back