Februari - Värsta månaden

Då var äntligen februari över. Februari har varit en riktig skitmånad. Det har knappt varit något positivt med det hela utan den ena skiten har avlöst den tidigare.

Till att börja med startade februari på värsta tänkbara sätt med Tobias bortgång och efter det fortsatte det med annat. Naturligtvis inte att jämföra, men med tanke på den nivå jag startade februari så blev det påfrestande. Barnen var magsjuka, lite friska, sov inget på nätterna. för att bara veckan efter drabbad av en febrig vecka. Mycket VAB till mindre nöjda barn. Pga detta hamnar jag på efterkälken på jobbet. Hinner inte med som ska göras.

Sömnbristen Allan har legat genom hela månaden. Max två timmars sammanhängande sömn per natt innan något barn skriker. Efter diverse febertoppar fick jag själv bihåleinflammation som gav lite penicillintabletter och ingen möjlighet att träna eller spela match. Det irriterar mig också till viss del uppå allt det andra.  Sen kom begravningen av Tobias. Tungt, sorgligt, men med ett vackert slut och avsked. Två dagar senare opererade Martina ut en visdomstand, vilket däckade henne en halv vecka ungefär innan hon kunde/orkade agera någorlunda vanligt.

När så de flesta av oss började friskna till fortsatte sömnbristen modell större och den fortsatte en bit in i mars med, men nu går vi mot ljusare tider och förhoppningsvis vänder även nattsömnen nu.

Nu får våren rensa ut vinterns skit.Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back