Dagens B-lagsmatch

Tyvärr var det blåsigt och ojämnt idag, men trots det gjorde vi en bra match med B-laget. A-lagets match såg jag inte så den kan jag inte yttra mig så mycket om.

Det var gott att speal idag. Skulle spelat högerback först, men när backklippan Daniel Johansson skadade baksidan fik jag spela mittback. Kul det med, men jag slarvade vid dereas första mål. Uppspelet missade Lennartsson och dessvärre blev det ett noll till Tidaholm i det anfallet. Men skit samma. För jag kvitterade deras ledning kort därefter med en grym nick. Så hård att de fick byta boll efteråt..... Eller kanske inte riktigt så hårt.... Hade det varit en normal gräsplan hade nog inte bollen orkat fram.

Sen funkade spelet rätt bra för oss. Vi försökte spela oss igenom deras press och lyckades då och då, vilket är ett gott kvitto. Vi försökte rulla bollen.

Sen att vi gör fyra mål med huvudet i dagens match måste vara någon form av rekord.

jag slarvade lite i slutet av matchen med. Trodde jag hade kontroll på deras forward när jag nickade hem bollen till målvakten, men jag hade missat en i ögonvrån. Illa och lite nonchalant. Det blev straff när min mittbackskollega hindrade anfallaren. Tur för mig så räddade vår målvakt straffen.

Det var gott att spela match igen och det var gott att vi vann ännu en match. Men nästa vecka missar jag B-lagsmatchen. Typiskt. Matchen mot Onsala har inte legat i programmet så därför har jag och två kompisar köpt biljetter till IFK Göteborg vs IFK Norrköping på Gamla Ullevi.

Planering är a och o för att allt ska fungera.

Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back