Back to business

Idag var det back to business. I alla fall för min del. Jobb för fullt, hämta barnen på dagis och sedan faktiskt kunde jag träna idag med. Det var gott att vara tillbaka igen på plan och det kändes att det var ett tag sedan. Var inte riktigt vän med boll eller position. Men det var kul. Extra kul var det såklart att Robban Flatum var med och spelade. Och han inte bara spelade utan han briljerade även med en tunnel så djup och lång att den stackars Andreas Lennartsson kommer få höra detta så länge han befinner sin inom Varbergs gränser.....

Vi ska sälja lite tips med nu inför seriestarten. Alltså tippa Varberg GIFs seriematcher med stryktipstecken och resultat. Så ni som vill vara med och tippa är det bara att köpa ett tips för 40kr. Hör av er om jag inte träffar er så löser vi det ändå.



Martina har nu fått min sjukdom. Halsont och allmänt usel har hon varit idag. Som tur är fick jag lite hjälp av mamma och pappa med barnpassning under träningen. Det var längesedan jag var där kändes det som, men jag får skylla på alla sjuka människor, inklusive mig själv, här hemma som gjort besök omöjligt.



För en gångs skull fick jag sova nästan hela natten till idag. Fortsätt så och jag kan börja känna mig som en människa igen.




Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back