Midsommar på olika sätt

Då var midsommarafton över för denna gång och det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Våra vänner från Norge kunde inte komma ner pga husbygge så vi var själva hemma, lilla familjen. Det började bra eftersom jag var ute i regnet, vad annars på midsommar, med pojkarna. De bryr sig inte om regn eller sol. Men efter ett tag luktade Zander lite illa. Och det var världens olycka i byxan. Det hade runnit längs med hela benet, ner i stöveln och överallt. Han hade till och med bajs under sockan när jag väl fick plockat av honom. Och då stod han där, kladdig och go, när jag skulle börja ta av Eliaz med. Jag hoppades bara att han inte skulle sätta sig i soffan. Men det klarade sig så Zander fick vackert ställa sig i duschen för att bli ren.
 
Rätt kläder för svensk midsommar
 
Och familjen blev bara mindre eftersom Filippa var hos Olivia hela dagen och när vi väl skulle äta kom flickorna och frågade om båda kunde äta där. Så jajg och Martina fick äta middag på egen hand och det var inte fel det heller. Lax, räkor och vitt vin. Vi har förresten fått ett nytt favoritvin på den vita sidan. S:t Claire. Mycket gott. Vanligtvis brukar jag bara dricka vinet och sedan glömma bort vad det hette.... Men det har bara med minnet att göra, inget annat. Så kul brukar det inte bli. Men denna gång kom jag ihåg namnet så det blir fler flaskor av den sorten.
 
Filippa och Olivia kom hem sedan och de skule sova här. Men vi såg itne Filippa mer för det. Tjejerna var bara kvar uppe på rummet hela kvällen. Hade bäddat en dubbelsäng (luftmadrass) men ändå så slutade det med att båda tjejerna vaknade i Filippas 90-säng på morgonen. Det var väl mest tryggt där.
 
Idag ska vi i alla fall upp till Bolsestugan, om vädret tillåter. Dans och picknick står på menyn och sedan bär det av till Apelviken och mia föräldrar. Om de nu inte har huvudvärk idag. De varnade lite för det igår nämligen att grillningen blir inställd om det är för stor lokal smärta innanför pannbenet. Så vi får väl se vad dagen erbjuder.

Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back