Semestern har kommit

DÅ harjag äntligen nått fram till semestertider som så många andra. Men vadå undrar ni. Jag är ju lärare och har varit ledig i ett antal veckor. Men det har jag inte. Jag har dels jobbat åt en kollega till mig med att byggas taket, sedan har jag varit på Etikhus och rivit delar av ett fallfärdigt hus och sedan har jag varit på skolan och förberett inför att vi får två nya kollegor till hösten. Det måste finnas arbetsplatser till samtliga och då måste någon göra det.

Det blev klart igår så när som på att skrivborden inte kommer förrän i augusti och förmodligen även stolarna, men bortsett frånd det är allt klart.

Nu vankas det ledighet fram till 15 augusti om inget annat händer. Ska bli skönt eftersom det fina vädret verkar komma nu med. KAn säga som så att det gjorde inte så mycket att jag jobbade dessa tre veckorna som varit.

Filipa hade sin sista dag på dagis igår. Det var lite vemodigt att se henne gå ut ur grinden för absolut sista gången. Til hösten är det skola som gäller. Stor tjej nu. Tiden på dagis har varit fantastiskt.Bästa dagiset alla kategorier, Trönninge Förskola, Igelkotten. Stort tack till all personal.

Så vad göra med all ledighet nu då? Det blir en tripp till Karlshamn, förmodligen till Uddevalla med, Liseberg med Filippa, Halmstad äventyrsland med FIlippa och Olivia, medeltidsdagarna på fästningen, till bjälkerum i Småland för att fira Johan, 30, och till Halmstad igen för att fira Carro och Martin som också blir 30, någon kväll blir det grillning med Fam Djurovic med bara vi allalyckas hålla oss friska, vilket har strandat tidigare planer på just denna kväll.

Och förhoppningsvis ska väl jag och Djurovic ta oss till Uffe Berndtsson och äta oxfilé. Det borde verkligen hinnas med. Den har legat i frysen udner två års tid nu...

Vi har en del att göra med andra ord. Utöver det kommer det säkert att flikas in lite mer saker. Brukar ju göra det. Tur att vi har några veckor på oss innan vi skajobba igen.

Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back