Hux flux så var jag reserv

Idag lämnade jag och Martina tillsammans med pojkarna regnet i Varberg och möttes av ett riktigt sommarvarmt Halmstad. GIF skulle möte Astrio så jag och den vänsterfotade pojken, Zander, tittade på matchen medan Eliaz följde med Martina och hälsade på Hanna.
Vi anlände samtidigt som laget till Söndrums IP och det visade sig att det saknades en spelare till full trupp. Alex Berndtsson hade dragit på sig en halsfluss.
Det slumpade sig så att jag kunde låna Robban Flatums pjäxor och i samma stund som de passade på foten skrevs jag upp på laguppställningen. Mest ifall det skulle inträffa något som var väldigt illa planerat. Jag är egentligen inte redo för spel ännu sen skadan eftersom jag bara gjort tre träningar, men några minuter skulle jag kunna göra om nöden faller sig på.
 
Matchen i sig var itne mycket att ha. Referat kan ni läsa här och lite anant från matchen kan ni läsa på Hallandsbloggen där en gammalbekant från Halmiatiden författar texter.
 
Nu blev det inte någon inhopp, men jag värmde upp bra trots allt längs med sidan. Nu ska jag nog kunna träna i nästa vecka igen och därefter hoppas jag att jag är redo för spel i B-laget igen.
veckan som gick var inte mycket fotbollsträning eftersom vi varit i Karlshamn. Fick hålla till godo med löpning och gym där med. Fast jag börjar bli sugen på att spela match nu igen. Var länge sedan sist.

Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back