Heja Blåvitt. Vårt kära IFK:...

Jaha. Ännu en 1-1 match. Ännu en tappad ledning. Ännu fler spelare skadade. Ännu fler poäng tappade.
 
Vilken säsong detta blev. Jag trodde så klart inte att det skulle bli ett självspelande piano eftersom så många nya spelare samt ny tränare kan inte fungera ihop med en gång, men att det skulle behövas titta med oroliga blickar mot strecken för kval och nedflyttning trodde jag inte.
Förmodligen kommer det inte att ske, men lite nervös är jag ändå trots att IFK inte förlorar matcher. Men hellre två vinster och två förluster (6p) än att inte förlora och kryssa på fyra matcher (4p).
 
Nu krävs det lite mer grisspel när en ledning väl har tagits och inte slarva till det bakåt. Till nästa säsong måste det inte två rikitga mittbackar. Haglund/Johansson i all ära, men de är mittfältare i grunden och det syns i deras spel. Inte att undra på att målvakterna släpper in billiga mål när de inte får något stabilt framför sig.
 
Lite skärpa nu resten av hösten så ska det kunna bli en femteplats i alla fall. Även det ett misslyckande, men med tanke på hur det sett ut i år så får man vara nöjd med en reviderad målsättning.
 

 
 

Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back