Kvitto från ICA Hajen

Snubblade över detta kvitto som någon lagt ut på nätet.

Kolla in tredje varan han köpte. Allting är billigt på Hajen

55 spänn, billigt!Trappan hos morfar

Debut på Ebay

Mina fotbollsskor har gått sönder och det är alltid lika kul när de gör det i början av säsongen. De har hållt ihop under nästan 2 år och det är bra för att vara fotbollsskor. För något år sedan när dollarn var låg beställde jag två par skor, inklusive frakt från USA för en mindre totalsumma än vad enbart ett av de par jag köpte skulle kostat i Sverige.  Plus att frakten gick lika snabbt. Hade skorna på tre dagar, levererade direkt till jobbet.

Denna gång blev det debut på Ebay. Första köpet jag gjort på Ebay. Och det ska väl säkert fungera bra. Skorna, ett par nya Puma King, årets modell, köpta från en säljare i Tyskland. Inklusive frakt hamnar priset på dryga 78 Euro. Runt 700kr.

Jämför detta med om jag skulle köpt dem HÄR. Det skulle alltså kostat mig 1000kr mer att köpa dem från den nätbutiken. Visst, jag har väl möjlighet att returnera på ett annat sätt till en butik i Sverige, men eftersom jag vet min storlek så ska inte det behövas. Och går skon sönder så kan jag ändå köpa en ny, likadan och ändå betala mindre än vad jag skulle gjort i Sverige.


                                       Puma Fußballschuhe King Finale i FG/schwarz/rot/Größe 42,5Utökad magsjuka

Det tog bara 20h från det att barnen drabbades tills dess att Martina låg och körde den vita bussen. Så nu ligger alla barnen plus Martina på andra våning och mår på samma sätt alla fyra. Usch vad jag lider med Martina. När hon blir dålig så blir hon verkligen dålig. Riktigt dålig.

Hoppas bara att det släpper på ett dygn och att hon orkar åka iväg till Jkpg på onsdag med jobbet.

Imorgon blir det ytterligare en VAB-dag och förmodligen även på onsdag.

Orgie i magsjuka

Vilken helg. Eller rättare sagt, vilken söndag. Det hela började egentligen igår att jag blev kass i magen och fick sitta på tronen då och då, men det var inget mot vad söndagen skulle erbjuda.

Precis när jag lagt ner Zander i sängen så hämtade jag Eliaz. Under den tiden hade Zander spytt ner hela sängen och sig själv. Det var bara att börja sanera.

Men sen vid tio började den riktiga cirkusen. Nu var det Eliaz tur att kräka ner både sig själv och sängen. Medan vi höll på med allt han ställt till med ropade Filippa att hon håller på att spy. Jag hinner nästan fram till handfatet, med betoning på nästan. Golvet, skåpet och mattan får sin beskärda del av kvällsmaten och allting är bara i en enda röra. Inne i badrummet sitter Martina och en nerspydd Eliaz, sängkläder som är täckta av både det ena och andra, en Filippa som är ledsen och har precis spytt i handfatet och Zander skriker från sin säng.

Cirkus är bara Förnamnet.

Nu har klockan passerat tolv. Zander har precis somnat igen och Filippa spydde en gång till. Femte gången sen tio. Hoppas det var sista gången. Nu vore det gott att få sova, men det ska man väl inte hoppas på.

Helg och sovmorgon?

Gott med helg och kunna sova ut lite...

Skulle inte tro det. Nu när det är helg passar Eliaz på att vakna en timme tidigare än vad han bruar göra. Så klockan fem var vi upp och spatserade. Underbart.

Men inte ngt ont som inte har ngt gott med sig. Jag fick ett tips på telefonen. Ett tips ni kan läsa om HÄR. Så det fick jag i alla fall skrivit ner. Kul att ha något nytt att prata om på träningen idag.

Annars verkar helgen bli lugn. Händer inte så värst mycket och det är gott så. Veckan som varit har varit körig och vi är inte riktigt fullt inne i alla dagisrutiner och hämtnigar hit och dit, men det ska väl bli ordning på det också.

Har haft ny dator en vecka nu och det är lite skillnad i action kan jag säga, men jag har inte riktigt fått fason på det nya tangentbordet. Knapparna ligger inte riktigt på samma avstånd och på samma ställe som på den gamla. Lite störande emellanåt.  Fast jag är sjukt nöjd med burken. Allt var bättre än den gamla.Ny ledare för sossarna

Ja, vad ska man säga. Jag vet inget om honom, men när jag såg Stefan Löfven kunde jag inte annat än att dra likheten:


                         
                              
                                   Humle?                                                               Löfven?
Så dags att skriva

Hektiskt nu. Inte mycket tid över att skriva på. Träning med Bua igår och rent kvalitémässigt var det nog bästa träningen där hittills. Trodde dock att fiskarpojkarna där ute var härdade av väder och vind, men jag var ensam att ha shorts. Idioti kan tyckas när det är minusgrader, men benen fryser man inte om på en träning och planen där är bra så man River inte upp benen vid en tackling. Idag var det träning med GIF och det kändes riktigt bra det med. Bra fart och snygga mål. Men jag borde nog gjort något mer själv, men min vänsterfot var riktigt usel idag. Fast jag är ändå nöjd med lobben från 25m på Jonte.

Igår skulle jag hämta min bil efter de lackat och lagat den sen stormen blåste ner takplåtar på den. Men varför ska allt gå vägen. De hade glömt att göra i ordning taket, så de fick skicka den på lack igen. Kul att bli av med bilen ytterligare tre dagar. Fast de gav mig en hyrbil utan kostnad i alla fall. Det minsta man kunde begära.

Liverpool gick enkelt vidare i Ligacupen. City hade inte mycket att sätta emot, även om de hade tur att toffla in två bollar, men vad hjälpte det när Captain Fantastastic och Bellamy gjorde varsitt. Med vinst g bagaget sedan första mötet är det nu final på Wembley som gäller.


Filippas snögubbe har tagit lite för mycke...

mms_img163283281 (MMS)

Filippas snögubbe har tagit lite för mycket att dricka. ..


Grattis Martina

Idag är Martina 35 år. Ändra om lite i texten på låten så är det väl någon form av hyllning till henne =)


Idoler

Mina elever i 4-5an har en låt som de samtliga gillar eller nästan alla i alla fall, att afterapa dansen som de gör i musikvideon. Och det är inte någon charmig video, men det ser väldigt roligt ut när de dansar. Speciellt i "wiggi, wiggi, wiggi" avsnittetEn väldigt rolig detalj är att Ron Jeremy är med i musikvideon. Världens kanske mest rumsrena man.... eller inte.

Hård, hårdare EliazJa, så här kan man se ut efter en dag på jobbet, men om ni tycker att Eliaz ser hemsk ut så skulle ni se asfalten han skallade.

De ska lägga om den nu till våren....

Äntligen fredag

Det har varit en sjukt hektisk vecka. Dagis för alla barn och jobb för mig och Martina. Det bästa av allt är att pojkarna gillar sitt dagis. De gillar verkligen detta nya. Nya barn, nya leksaker och ny miljö. Idag lämnade jag dem kvart över sju på morgonen och det var som jag alltid gjort så. De gick till sin fröken och vinkade sedan i fönstret med glada miner.

Imorgon är det så helg och det är inte vilken helg som helst. På söndag kommer Martina vara närmare 70 år än 0. Inte illa. 35 hela år. Tur att jag är så ung. Fast träning imorgon och då blir jag helt plötsligt gammal igen...


Träningen igår

Igår var det andra träningen för säsongen med GIF och det kändes att alla fått ett pass i benen. Det var bättre tanke bakom spelet och tålamodet i uppbyggnadsfasen fanns i stort sett genom hela det avslutande spelet.

Det bästa som hände under gårdagen var annars Jesper Hultens delikata dragning på Daniel Larsson. En tunnel som hette duga. Det verkade som om Jesper tränat teknik nere i Thailand för den delen har vi aldrig sett från honom. Men sedan såg vi takterna från buffeln Jesper med när han fullkomligt sprang över starckas Filip ute på kanten.

Annars var det glädjande att se hur jag själv och Ponrus Flatum briljerade i passningsspelet. Fanns de som ansåg att vi inte hade koll på alla skruvade bollar som svävade i luften och studsade snett. Men efter några turer lyckades vi ändå få bollen till att gå åt rätt håll, till rätt adress. Det hela var bara ett knep för att locka upp motståndarna.Lackering

Idag blev bilen inlämnad till Ford för att bli lackerad och tillrättaordnad efter skadorna sedan stormen. Som tur var tog vår bostadsrättförening sitt ansvar (efter ett visst tjat) så jag slipper står för självrisken.

Men det bästa av allt stod min morfar för. Han lånade ut sin bil till oss så att vi slapp stå utan bil eller hyra en bil. Nu ska vi nog reda ut den här tiden med och hoppas att det som ska vara på hustaket stannar kvar på taket.Även om de inte är gamla så går det bra at...

mms_img178339506 (MMS)

Även om de inte är gamla så går det bra att åka rollator


Fördelning av pengar

Kultur och fritid (varför sitter de delnarna ihop i en kommun) har satsat närmare 80milj kr på det nya kulturcentrat. Fine. Kul för de som ska låna böcker. Utöver det har de avsatt dryga 11 miljoner för driften. Ska det ligga 11 miljoner varje år i drift för detta undrar jag då?

Hur många besökare kan det vara där ett vanligt år i Varberg? 20 000 besökare kanske. 30 000 max skulle jag tro.

En parallell vill jag då dra mot att se till att Varbergs enda Elitlag i en riktig sport får bra förutsättningar. Belysning, värme i planen och en riktig träningsplan borde ordnas under 2012. Varför detta då?

Bois kommer att dra runt 3000 åskådare per match i snitt skulle jag tro under serien. 15 hemmamatcher ger antalet besökare runt 45 000 på ett år. Hade träningsplanen varit i ordentligt skick kunde träningsmatcherna dra ytterligare 10 000 åskådare totalt. Lägg där till övriga lag som använder sig av dessa arenor och utnyttjandet blir desto mer.

Så hur ska de då fördela pengarna....

Därför borde inte kulturen och idrotten gå under samma kassa. Det blir inte bra kort och gåttFörsta träningen avklarad

Då var första passet för året klart på Påskbergsvallens konstiga gräs. Och det är verkligen ett konstigt gräs. Stenhårt att springa på och halt som is. Planen har gjort sitt och måste bytas ut. Det skulle ha gjorts för två år sedan, men inget har hänt. Och när de ändå lägger nytt gräs borde de passa på att göra planen fullstor, med riktiga mått. Det spelar ett Elitlag i fotboll där och då måste förutsättningarna vara bättre. Allsvenska lag tackade nej till träningsmatcher i Varberg för att planen inte höll riktiga mått. Planen håller inte längre. Hoppas Kultur och Fritid förstår detta och gör något åt det i sommar.

Annars var spelet som det var. Svårt då bollen studsar sjukt mycket när planen är så hård, men för att vara första gången vi spelade var det helt ok. Några bra kombinationer och snygga mål. Viktor visade att vänstern finns kvar, CC visade känsla i lobben och Bengtsson avgjorde matchen till orangea lagets fördel. Det var nog första gången jag var i vinnande laget på några månader....

På måndag böjar så allvaret med en full träningsvecka. Nu är det dags för förberedelserna inför seriepremiären.

Mer från första träningen HÄRTräningsstart

DÅ var det dags för allvar. Tydligen har Hulten hittat hem från pingpong-showernas förlovade land och vi ska nu köra igång med försäsongsträningen på Påskbergsvallen. Alltid lika kul att vara igång, även om vi detta år är ngt försenad pga lyxlirarnas (Robban o Hultan) semester. Men då blir det väl desto hårdare eftersom vi hela året kommer ligga en vecka efter =)

Ska bli intressant att se hur väl fungerande truppen är nu i början. Det har varit lite ut och lite in som alltid och det bir alltid lite oorganiserat till en början innan alla kommit in i det. idag vankas det säkerligen spel rakt igenom träningen, säkerligen med någon form av passningsövning i början. En liten mjukstart. Efteråt blir det upptaktsmöte och käk till det.

Så, säsong 2012 kan starta.Träning med Bua

Idag ska jag med Kalle och Djurovic och träna med Bua. Kommer bli lite varannan räning framöver innan jag bestämt mig hur jag ska göra. Det finns för och nackdelar med båda sidor och det är inte det enklaste att välja heller.

På lördag börjar vi med GIF. Första träningen, lite upptaktsmöte och käk. Känns skönt att det startar igång på allvar nu. Framförallt så att man kommer ihåg att duscha. Inte alltid jag gör det när jag är van vid att göra det efter träningarna. Kan hända att Martina säger åt mig att jag luktar illa ibland och då är det dags att skärpa sig.Nu börjas det

Redan innan ELiaz och Zander kommit till dagis fick vi ta ut första VAB-dagarna. Feber hindrade oss från att börja inskolningen och det var bara att stanna hemma. Inte mycket att orda om. Men på torsdag börjar allvaret för gossarna och det ska bli mycket intressant.

Idag börjar även jobbet efter julledigheten. Ska bli gott att börja jobba igen. Kunna sköta saker och ting på heltid istället för att göra lika mycket fast på halva tiden.Fyra i trettondagscupen

Det som skulle bli en magiska fjärde seger, slutade med en fjärdeplats och det kändes ändå helt i sin ordning. Gruppspelet var inga som helst problem. Bara segrar mot ganska mediokert motstånd. Mest nervöst var det i första matchen mot Bua, men sedan var det raka spåret.

I slutspelet var vinst i första matchen avgörande för att ha en chans att gå vidare. Trönninge stod för motståndet och det blev tätt och jämnt. Hörnspecialisten Tobbe Larson tråcklade tidigt in en hörna och kort därefter ökade Pontus på till 2-0. Han blev så glad att han ville krama en motståndare, men kärleken var inte ömsesidig. Trönninge spelade upp sig och fick en reducering. Bergvad slog en Indianare rakt in i mitten, Jesper räddade skottet, men Bergvad följde upp sin passning med att få bollen i huvudet och in i eget mål. I slutet räddade sedan CC bollen på mållinjen och då hördes bittra kommentarer från Marcus Carlsson i Träslöv att det var typisk GIF tur. Galtabäck i nästa match var bara transport mot en semifinal.

Tvååker stod än en gång för motståndet i en semifinal och de var ute efter revansch sedan nyår. Och det skulle de få med. Tvååker var det bättre laget och trots en viss press mot slutet kändes det inte riktigt som om GIF räckte till idag. Tvååker var lite vassare och mer noggranna i sina avslut och vann semifinalen rättvist.

I match om tredjePris (har aldrig förstått varför den matchen egentligen spelas) var det ganska oengagerat och det syntes ganska snart att Kung Karl ville mer denna match. Fyllda av frenesi och vilja att ta medalj när de äntligen kommit till storstaden gjorde att de vann matchen med 2-1. Bergvad hade läge i sista sparken, men träffade inte målet. En fjärdeplats blev det för GIF.

Finalen stod mellan Bois (som inför detta år ändrat reglerna för att kunna vinna) och Tvååker. Tvååker spelade smart och kontrade ut ett Bois som inte hade någon skärpa i avsluten. 2-1 till Tvååker var rättvist och Grattis får man säga.
Enda tvivelaktiga att säga som slutsegraren var väl att deras målvakt redan spelat i ett annat lag (visserligen inom samma förening) under gruppspelet, för att sedan vara med i Tvååker under slutspelet. Tycker att Tävlingsledaren skulle haft koll på det. Det är inte många turneringar man får spela i två olika lag i samma upplaga.

Men nu är det slut på inomhusfotbollen. På lördag börjar vi utomhus på riktigt.

VM GULD efter förlängning. Kändes OK att s...

VM GULD efter förlängning. Kändes OK att sitta uppe då. Pojkarna vaknade direkt efter målet, så det är bara till att fortsätta vara vaken.


Uppe mitt i natten. Denna gång frivilligt....

Uppe mitt i natten. Denna gång frivilligt. Sverige är nära första JVM guldet sedan 1981.


Ska en domstol tänka utanför lagen??

En man i Svenljunga var tränare för flickor och utnyttjade sin ställning till att få en 15-årig flicka att ha sex med honom. Han blev dömd i tingsrätten, men Hovrätten sänkte straffet med orsak till att han inte längre fick vara tränare och blev utfrusen i Svenljunga. hn.se/nyheter/omkretsen/1.1486614-sexdomd-idrottsledare-far-sankt-fangelsestraff

Är inte det lite av en självklarhet. Utnyttjar du din ställning mot yngre ska du bli av med uppdrag inom föreningar och riskera att bli en social pest. Men det anser Hovrätten att det är strafflindrande. Ska de inte följa lagen och vad som står i den? Moraliskt Tänk går inte ihop med Sveriges Rikes Lag.

Tycker faktiskt att det är värre av en vuxen människa att utnyttja sin beroendeställning till yngre för att få sex än en vanlig våldtäkt. Och att bara få fyra månader i fängelse är skandal. Borde inte våra lagar skydda flickor och kvinnor bättre mot perversa män där hissen inte ens når till första våning!!!???

Kastrera dessa män likt de gjorde med kameler tidigare. Två stora stenar på varsin sida om pungen och sen bara slå ihop dem så hårt det går.....

Nyheter på finska

Jag och Martina har kämpat ett tag nu med att få våra små pojkar till att sova hela natten. Det senaste knepet är att ha radion på i deras rum under natten, så att de inte störs av att jag och Martina pratar när vi går och lägger oss. Eftersom de har en tendens att vakna precis när vi går och lägger oss.

Så idag när jag la killarna i sängen var det Nyheter på finska i P4. Så somna hade de inga problem med. Återstår bara om de kan sova hela natten när radion övergår till svenska program.

När Filippa får välja mat. Rosa ris, Rosa ...

mms_img-13279052 (MMS)

När Filippa får välja mat. Rosa ris, Rosa fisk och Rosa mjölk...


SMS-inlägg

mms_img164092785 (MMS)


Pappas pojke

mms_img-11011282 (MMS)

Pappas pojke


Miss i försäkringen

Var på Volvo idag och skadebesiktade bilen. Inga problem där. Problemet stod jag själv för när jag kom hem och kollade min försäkring. av någon dumsnål anledning har jag inte valt att ha hyrbilsförsäkring i min bilförsäkring. Eftersom de på Ford kommer ha bilen nästan en vecka så blir det genast en mycket större kostnad. Och jag har svårt att se att vi skulle klara oss en hel vecka utan att ha en bil.

Inte det smartaste jag gjort.Andy Carroll - En gåta

Andy Carroll måste vara en av Premier Leagus dyraste floppvärvningar. Han är totalt ofarlig framför mål och för att vara av den storlek han är, så vinner han knappt en enda nickduell. Skrämmande att se. Ska nog mycket till om det blir några segrar framöver när Suarez är avstängd.

Underläge 2 - 0 nu mot Shitty och det är bara att hoppas på att Captain Fantastic kommer in i paus och även Bellamy (som visar en hysterisk form). Spelmässigt är Liverpool lika bra, om inte bättre i första halvlek och hade bara Downing tunnlat den skrevande Hart i 8e minuten hade det sett bra ut. Istället fumlade Reina in ännu en boll och Glen Johnsson kunde inte markera på hörna. Så tufft att vända, men inte omöjligt.Meningslösa djur?

I ett tidigt skede av mitt och Martinas förhållande höll jag på att förkasta allt vad förtroende heter från mina svärföräldrar. Vid middagsbordet frågade kära svärmor vad jag tycker om katter (de har fem stycken nämligen). Jag slets mellan att ljuga första gången eller säga den brutala sanningen. Och det är tråkigt att ljuga så mitt svar blev följande.

- Det är det mest meningslösa djur som finns tycker jag. (och det tycker jag fortfarande). Tystnaden blev påtaglig vid bordet och Martina ville gräva ner sig någonstans söder om bäcken som rinner förbi deras tomt.

Men vi överlevde det hela och sanningen skäms aldrig för sig som det heter.

Fram till igår har jag inte hittat något nyttigt med katter. Det är lite som med innebandy. Går bara att ha inomhus och det skapar allergiska besvär.

Men igår kom jag över följande recept. Äntligen finns det något att göra med katter.

Det roligaste med hela maträtten är paniken som uppkom bland vissa läsare. Bläddra er igenom kommentatorsfältet för att skratta gott.

Och efteråt kan ni läsa det här med


Nyårscupen 2012

Fotbollsåret börjar traditionsenligt med Nyårscupen 2012. Nyårscupen som spelas med ganska många tunga huvuden och det gäller att hålla huvudet på skaft för att ha med slutsegern att göra.

Varbergs GIF är titelförsvarare sedan förra året och därför ett jagat lag. Ett jagat lag som inte släppt in något mål sen regalskeppet Wasa sjönk. Först ut var Läjets Lakejer, men de sprang in i den röda muren. Matchen var inte mycket att ha, men första matchen är alltid första matchen. Seger 1 - 0 och det var det som räknades.

Inkaindianerna stod sedan för nästa motstånd. En ren gruppfinal, och GIF gjorde vad man kunde för att hjälpa Inka för att göra mål. 10meters straffar som man får efter 4 frisparkar i spelet gavs frikostigt bort, men trots två försök lyckades de inte överlista den gula pantern i kassen. GIF gjorde två säkra baljor framåt och förberedde sig för at möta Tvååker.

Utockneslaget för dagen, Tvååker stred tappert. De skärmade av GIFs uppspel mot en duktig Besart och även i denna match gav GIf bort en 10m straff. I slutet borde Tvååker fått en straff till när en av juniorerna i GIF försökte springa över motståndaren. Domaren blåste frispark, men ändrade sig och blåste av matchen. Sudden tog vid och det hände inte så mycket. Straffar fick avgöra. Tvååker började mot den gula pantern. En hårt slagen straff som Jonte läste hur enkelt som helst. Han styrde den med sina breda axlar upp i innerstolpen och ut. Ingen var egentligen orolig. Pontus skulle sedan ge GIF ledningen, men vänsterfoten slog bollen i samma insida av stolpen och ut. Nästa Tvååkersskytt, Emil Zander slog en tam straff mitt på Jonte och än en gång kunde GIF ta ledningen. Birol gjorde inget misstag och nu var pressen på Tvååker. Labinot Syla satte sin och sista straffen avgjorde Besart med en välplacerad vänster.

Finalen kunde jag inte se, men det var Trönninge som stod för motståndet. En jämn match enligt utsago, men Besart och Christian Claesson såg till att Varbergs GIF återigen hamnade högst upp på pallen.

En bra start på 2012. Seger utan insläppt mål och på fredag väntar nästa turnering. Även där är vi regerande mästare sedan några år tillbaka. Minst två, kanske tre. Kommer inte ihåg alla segrar. Men nu vill alla andra lagen slå oss ännu mer och för att göra det möjligt har Varbergs Bois ändrat reglerna till årets turnering. I år spelas den med sjumanna mål istället, vilket gör det mer chansartat. På lördag vet vi vilka som är bäst där.Profetior inför 2012

Vad mer kan vi vänta oss av 2012. Detta tror jag kommer inträffa:
*WIC missar slutspel och får därför svårt att betala ut löner och avbetalningar på nya hallen, som byter namn från Wictory Center till Losers Lounge. Följande år flyttas klubben ner till div 2 på grund av införandet plasthockeyns nya elitlicens.

*Varbergs Bois vinner samtliga hemmaDerbyn och slutar bäst av Hallandslagen i Superettan. Jakob Antonsson gör flera vassa inhopp och avgör dessutom hemmamatchen mot Halmstad. Halda blir uppvisad på läktaren i samtliga Derby.

*Robert Flatum säger i Varbergs Posten att GIF vinner serien samtidigt ger han Micael Andersson en skoputs han sent ska glömma.

*Istället för en förbättrad och ny konstgräsplan på Vallen byggs det ytterligare en våning på biblioteket eftersom antalet besökare per dag uppgår till minst 25.

*Daniel Larsson kommer göra mål. Dessvärre i egen kasse, men snyggt blir det.

* Djurovic svimmar under förlossningen och får själv ligga på ett vårdrum första dagarna efter bebisen tittat ut. Alla blir glada när barnet fått de mesta generna från mamman.

*Anders Svensson, IF Elfsborg, flyttar till Mexico och startar en tacosfirma.

*Håkan Juholt säger en mening som både är korrekt och meningsfull.

Av dessa saker är det bara en som är mycket tveksam om den inträffar och det är den sista. Men vi får se om ett år hur rätt det blev.

Nytt år

Då var 2011 passe. Ett bra år, ett intensivt år kan man säga. Men trots att 2011 gått i 200km i timmen är det mestadels goda minnen som lever kvar och tur är väl det. Första dagen 2012 började som alla andra dagar, fast lite tidigare. 03.45 började mistluren låta från Eliaz och det var ungefär det värsta som kunde hända. Fick proppat i välling, men de somnade inte om förrän lite efter fem, bara för att vakna en timme senare. Så erbjuder inte 2012 mer sömn än detta så stämplar jag ut omgående.
Tur i oturen att jag förutsåg detta igår och slutade dricka alkohol efter elva. Tråkigt kan tyckas, men just nu är jag glad för det. Hade bara inte halsen gjort så ont hade jag tyckt det varit OK att sitta uppe, men nu vill jag bara lägga mig igen.
Gårdagen var annars mycket trevlig med gott sällskap och god ryggbiff till huvudrätt. Filippa orkade hålla sig vaken till efter midnatt och från balkongen tillsammans med mig och Martina fick hon se många häftiga fyrverkerier.
Vad kan då 2012 ha att erbjuda? Filippa till skolan, pojkarna till dagis, Varbergs GIF eller Bua IF i fotboll, lite förändringar i hemmet så klart och mycket, mycket mer. Jag tror inte att 2012 saktar ner i hastighet från förra året, men det hade varit skönt om det hade gjort det. Åtminstone till 150km/h.

RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back