Back in the game

Då så. Efter tre veckor lite drygt har så datorn återkommit i min ägo. HP har hittat lite saker att korrigera och då tog det lite tid. Byte av bottenchassi samt att de hittade en trasig högtalare som de lagade samtidigt. Men nu är allt som det ska igen.

Igår fyllde pojkarna 2 år- 2 fucking år. Det har gått sjukt fort och jag imponeras för varje dag hur roligt de båda börjar att ha tillsammans. Nu leker de verkligen med varandra och de klarar av att vara på samma ställe utan att knuffas och bitas. De brottas fortfarande, men det kommer de säkert att göra fram tills de blir 18.

I onsdags började jobbet. Mycket att ordna inna eleverna kommer och jag har inte hunnit med en enda sak att göra. Suck. Allt detta eftersom jag tagit på mig andra saker för att få det tekniska på skolan att flyta. Bland annat Infomentor som är en digital plattform för IUP och där ingår även schemaläggningsdelen. Nu har jag inte gjort hela schemat själv, fast nästan. Men det är kul med lite ansvar.

Filippa har börjat Fritids och det är en stor tjej nu. Hon tycker det är så spännande att ha börjat där. Nu har det gått tre dagar och hon har hittat in på ett bra sätt. Inatt sov hon över hos grannen Olivia. De har inte setts på över en vecka och det märktes på dem. De sögs ihop när Filippa kom hem från fritids igår och sedan dess har de inte släppt varandra.

Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back