Nytt dagis

Igår var det sista dagen på Äppelboets Förskola för pojkarna och jagr nöjd att vi byter till Kompassen. Igår när j ag hämtade pojkarna så hade Zander spillt på sig och fått nya kläder. Bra kan tyckas. Men inte då. Istället för att ta på honom de shorts som låg bland reservkläderna hade de tagit på honom tjockare joggingbyxor. I 25 graders värme. Han höll ju på att rinna bort när jag demonstrativt tog på honom shortsen framför personalen. Eftersom det var sista dagen med orkade jag inte säga till dem, men de borde väl veta bättre. Inte hade de, som på Filippas förra dagis torkat kläderna, utan bara lagt dem i en plastpåse... Suck.

Hoppas det blir annorlunda från och med idag.

Back in the game

Då så. Efter tre veckor lite drygt har så datorn återkommit i min ägo. HP har hittat lite saker att korrigera och då tog det lite tid. Byte av bottenchassi samt att de hittade en trasig högtalare som de lagade samtidigt. Men nu är allt som det ska igen.

Igår fyllde pojkarna 2 år- 2 fucking år. Det har gått sjukt fort och jag imponeras för varje dag hur roligt de båda börjar att ha tillsammans. Nu leker de verkligen med varandra och de klarar av att vara på samma ställe utan att knuffas och bitas. De brottas fortfarande, men det kommer de säkert att göra fram tills de blir 18.

I onsdags började jobbet. Mycket att ordna inna eleverna kommer och jag har inte hunnit med en enda sak att göra. Suck. Allt detta eftersom jag tagit på mig andra saker för att få det tekniska på skolan att flyta. Bland annat Infomentor som är en digital plattform för IUP och där ingår även schemaläggningsdelen. Nu har jag inte gjort hela schemat själv, fast nästan. Men det är kul med lite ansvar.

Filippa har börjat Fritids och det är en stor tjej nu. Hon tycker det är så spännande att ha börjat där. Nu har det gått tre dagar och hon har hittat in på ett bra sätt. Inatt sov hon över hos grannen Olivia. De har inte setts på över en vecka och det märktes på dem. De sögs ihop när Filippa kom hem från fritids igår och sedan dess har de inte släppt varandra.

Inte stel

Trodde jag skulle få svårt att kliva ur sängen idag på grund av stel kropp och ömma muskler, men inte då. Känns förvånansvärt fräscht i kroppen trots allt. Kanske inte är så gammal ändå....

Är dock fortfarande lite besviken på hur vi genomförde B-lagsmatchen igår. Påminde väldigt mycket om hur A-laget genomförde sin match mot Astrio. Det är lite illavarslande eftersom A-laget går in i ny match imorgon och behöver seger för att ligga kvar i toppen. Men om hela truppen har fått samma "smitta" i spelet så är det närmare förlust än seger på lördag.


Tillbaka i spel

Första matchen sedan i april och det gav väl mer att önska i spelet från egen sida. Kanske inte ska ha för höga förväntningar på mitt själv efter två veckors träning med boll efter tre månaders skadefrånvaro. Lite missad timing i nickdueller och i placeringarna under matchen, men låret höll som det skulle och det var det viktiga i det fallet.

Men sen var jag förbannad över att vi förlorade och på sättet vi förlorade. Framförallt blev jag förbannad när medspelare går coh blir utvisade för efterslängar när vi jagar reducering och kvittering. SÅ får man inte bete sig coh det fick han veta i omklädningsrummet med Får väl hoppas att det är en lärdom över hur lagspel ska fungera.

Så grattis Gladh för att jag gav dit ett mål. Hoppas det värmde... =)

RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back