Seriepremiären närmar sig

Då är det sista veckan innan allvaret startar. Lerkil borta på lördag och Kvibille borta för B-laget på söndag. Jag tycker det är lite ovisst om var vi sår någonstans. Senast mot Vallen var inte motståndet bra och det var lite tack vare att de tröttnade totalt i andra halvlek som vi kunde gå ifrån och vinna komfortabelt. Dessförinnan var det som tidigare, mycket bolltapp i uppspelsfasen och omställningar mot oss. Men denna gång var passningarna bättre fast mottagningarna gav mer att önska. Men bit för bit blir det det bättre.

Lerkil var i toppen förra året och kommer säkert att vara där i år igen. Därför blir det en rba värdemätare direkt i upptakten. Tidigare år har vi haft problem i seriestarterna. Övergången från den lilla konstgräsplanen vi träningsspelar på till större naturgräsmattor har varit problemfylld. Detta år har vi haft mer tid på riktigt gräs innan premiären så jag hoppas att det inte är som tidigare år.

B-laget mot Kvibille ska egentligen bara vara seger. Kvibille är nykomlingar i Klass 1, men man vet aldrig. Torr de har något på gång i Ostlandet och att Mats Altemyr fått fason på Ystningen. På söndag är säkerligen mejeriet stängt med så alla spelare kan vara tillgängliga. Men vi har ju brottarn Jesper Hulten. Så het som han är kommer han bara att lämna en geggig ostmassa efter sig när vi åker bussen hemåt.Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back