Dyster start för Blåvitt

Två matcher och noll poäng. Inte vad som var planerat, men det är fortfarande 84p kvar att spela om och 84p vinner man allsvenskan på. Det är jag övertygad om.

Jag satt på läktaren på ett mäktigt Gamla Ullevi igår. Snart skiner Poseidon ger rysningar när det utspelas på det sätt som igår.Matchen i sig var bra. IFK spelade riktigt bra fotboll. Klar skillnad mot tidigare år och Norrköping trycktes tillbaks ordentligt vid ett flertal tillfällen i matchen. Men det ville sig inte riktigt med målskyttet. Första halvlek var mållös, men i andra halvlek borde IFk gjort tre mål ytterligare. Bollar på mållinjen, bollar längs med mållinjen, vassa räddningar av Hassan, Gerzic skott tätt utanför etc etc. Tobbe Hysen gjorde ett snyggt mål där Waehler gör ett starkt förarbete, men sen började helvetet.

Martin Hansson chansdömer en straff och sedan strular Sobralense med bollen och drar på sig en frispark. EN frisaprk där markeringen är lika med noll och 2 - 1 till Peking ett faktum.

Kvitteringen borde kommit och även ett segermål, men det gjorde inte det. Två stycken tråkiga uddamålsförluster som orsakats av egna misstag och oförmåga att göra mål. Fast det känns bättre än förra året. Med detta spelet kommer IFk vinna många matcher och bör vara med i toppen detta år.

Tråkigt med Martin Hansson bara. Bortsett från straffen gjorde han inte något större fel under matchen vad jag kunde se, men det är inte rologt när han chansar och dömer straff.

En domare som är rolig är den här domaren:Kul att tjejen rättar i ordning byxorna efteråt med...

Nästa match är mot Råttorna på Råttsunda. Seger är ett måste.Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back