Blodtappning

Idag var det besök på sjukhuset och blodcentralen. Var tredje månad är jag där och lämnar blod till deras blodbank. Ett bra sätt att göra nytta. Ett stick i armen, en kvart i stolen och sedan är det klart. Enkelt, bra och en välgärning som fler borde göra. Det kräver egentligen inte någon större insats, men i slutändan kan det vara skillnad för den som behöver blod vid operation.

Träffade en tjej där i min egen ålder som var rädd för nålar och sprutor, men ändå lyckats övertyga sig själv att detta var något hon ville göra. Vi pratade ens tund med varandra och jag nämnde även min registrering i Tobiasregistret. Så efter att vi haft sällskap ut på parkeringen med och pratat om detta verkade det även som om denna nålrädda tjej också kommer att registrera sig på Tobiasregistret.

Apropå Tobiasregistret fick jag bekräftat nu att jag är registrerad i deras register och därmed ligger inne för matchning stamcellstransplantation. Känns bra att det är klart nu och då är det bara att vänta. Hade varit en bra känsla att kunna rädda någon från en svår sjukdom bara genom en enkel insats från mig.Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back