Badminton

Idag var det lite träning på programmet. En badminton match mot en tidigare rankad Hallandsetta så jag räknade med en svettig match med mycket springande och många djupa utfallssteg.

Men jag stod upp bra mot stjärnan och det var en jämn match spelmässigt, men dessvärre gav mitt spel bort betydligt fler onödiga poäng än vad min motståndare gjorde. Första set hade jag ganska god kontroll på och hade setboll vid ställningen 14-13 till mig, men dessvärre tabbade jag mig och förlorade tre raka bollar efter det och även setet med 16-14.
Andra set gick snabbt. Jag hade en djup svacka i mitten och tappade tio raka poäng. Spelade upp mig efter hand men förlorade ändå setet med 15-9.
Tredje set var en böljande omgång med mycket servebyte, men än en gång tappade jag för mycket enkla poäng och av bort segern till Sergei. 15-8 tror jag det blev till slut.

Dessvärre gick mitt rack sönder med. Ramen sprack i kanten och tro det eller ej berodde det inte på att jag drog racketen i golvet eller väggen. Inte min grej att skylla på de döda tingen man spelar med. Trots sprickan fungerar det att spela med ett tag till, men jag får nog leta mig om efter ett nytt sedan. Tyvärr kostar de en del, men att spela med ett sämre rack är inte roligt. Då kan det lika gärna kvitta att spela.Kommentarer
Postat av: Mats

Det måste varit länge sedan din motståndare var Hallandsetta. Sedan många år räknar man nämligen till 21. Du kanske till och med spelade med trärack.

/Mats

2011-11-17 @ 14:44:14
Postat av: Niklas

Ja, det var nog ca 15 år sedan han var rankad som det. I junioråldern. Men trärack körde vi inte med. Och vi tänkte spelat till 21, men valde det gamla sättet. Det tyckte vi var kul. JObbigt om det störde dig...

2011-11-17 @ 15:10:52

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back