Pausunderhållning

På söndag ska jag alltså deltaga i pausunderhållningen på WIC´s innebandymatch. Det är väl inte den första plats som man letar efter mig på, men på söndag kommer jag alltså befinna mig (för första gången i mitt liv) på en innebandymatch. Det är tur att jag går in gratis plus att jag får två fribiljetter till matchen.

Vad är det då jag ska göra??

Jo, först är jag bjuden till VIP-loungen för att lyssna på Erica Johanssons föreläsning därefter är det väl änk att plastbollen ska sättas i spel. I första periodpausen blir det fika i VIP-Loungen och då börjar uppladdningen inför den andra periodpausen. Tydligen ska jag vara uppklädd i GIF-kläder så att alla ser att Varbergslaget har en representant.

Då kommer jag och någon mer, vilka vet jag inte, ställas i ett möte med Erica Johansson  stående längdhopp och eventuellt några innebandystraffar. Blir det straffar känner jag mig säker på att jag inte missar någon. Hur svårt kan det vara att gå fram med bollen och sen lägga den förbi målvakten? Ja, ja. på söndag får jag svaret.


Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back