Första golfrundan

Då var första golfrundan avklarad för året och det blev en runda med blandade slag kan man säga. För det första var Falkenbergs GK i ett gott skick för att vara så tidigt på året och efersom det inte hunnit växa så mycket vegatation runt omkring fairway och ruff så gynnade det vårt spel. Alla tre av oss.

Klubban för dagen var drivern. Den gick riktigt bra. Rak och lång mest hela tiden, men med några små stråk ev slice i vissa lägen. Däremot gick järnen riktigt dåligt. Korta som långa. Jag låg för det mesta bra efter utslaget, men inspelen mellan 50 och 150 meter var usla och slagen jag tappade där förstörde hela rundan. Puttningen var väl inget jag skryter om heller vill jag lova.

Så det var en runda med mycket slag, men det vore ju dumt att inte utnyttja banan när jag väl har betalt för att spela.Green nr 4 på Falkenbergs GKMin norske vän JonDidrik var precis som jag utanför fairway ibland. Även om han var bättre överlag, fast jag tror nog att han myglat med sitt handicap.


 Klubban för dagen. Nike Sasquatch SumoKommentarer
Postat av: svärris

Där Jondidrik befinner sej ser inte ut som en golfbana. Undrar om ni va på rätt ställe-bönnera har ju redan börjat å plöja å så

2011-04-22 @ 19:46:27

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back