Öströö fårfarm

Det duggar lite idag, men förhoppningsvis ska det vara uppehåll sedan under dagen. Filippa ska åka med Alex och Rebecka till Öströö Fårfarm idag. Det är mycket spännande för den lilla tjejen. Hon gillar djur väldigt mycket så det kommer att bli en bra dag, bara vädret tillåter det hela.

Filippa hade en kompis här igår. Agnes var här och lekte lite. Det är två fnittriga tjejer när de kommer ihop, men det slutade med tårar innan Agnes gick hem. De kom ihop sig lite om hur de skulle rita påpå breven de skulle lämna ut när de lekte brevbärare. Agnes fick en tillsägelse av sin mamma och sen var det en arg ssexåring som lämnade oss. Deras minne är nog inte så bra så de kommer säkert att leka snart igen.

Idag fick jag faktiskt sovmorgon med. Filippa väckte mig inte förrän klockan hade passerat åtta och det får jag väl se som en lyx. Det kommer att bli mindre sömn framöver med två nya illbattingar, men det ska bli kul med. En väldigt stor omställning för alla av oss. Det är bara en sommar mellan tre i familjen till fem i familjen. Hux flux går det nästan att kalla det. Även om Martin inte tycker det går Hux lux just nu. Hon har ont lite varstans och det tar på krafterna. Både fysiskt och psykiskt, men hon gör ett storartad jobb med detta. Magen växer bra just nu och det går att känna några rörelser och sparkar där inne.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Det blev en superhärlig dag! :)

2010-05-09 @ 19:17:21
URL: http://glooria.blogg.se/

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back