Mjällby - IFK Göteborg 0 - 0

Jaha. Då var det dags igen. Miss från elva meter och detta innebar att det inte blev en seger idag heller. tredje straffmissen på lika många försök. Det om något är katastrof.
Sen att domaren missade att en boll var innanför mållinjen. Linjemannen kanske hade solen i ögonen eller vad vet jag. Det är väl hans jobb att ha koll på de sakerna.

Lagrell, inför målkameror i Allsvenskan eller straffområdesdomare. Detta kostar för mycket.

Men jag ska inte kasta all skit på männen i svart. Blåvitt var inneffektiva. De klarade än en gång inte av att ta vara på ett massivt spelövertag och omsätta chanserna till att döda matchen och åka från listerlandet med tre poäng. Det är inte bra.

Håkan Mild. Var ligger ditt ansvar nu? Hur ser framtiden på Kamratgården ut?

Stefan Rehn - Jonas Olsson, Vad gör ni åt saken? Är det så att en 19-åring , som nappt är ordinarie, ska lägga en straff i den pressade situation Blåvitt befinner sig i? Kapten Sella borde väl vara mer vigd åt det avgörandet. Dessutom är han en Giffare i blodet. Han hade satt den.

Nu är vi fast förankrade i botten och nästa match mot AIK är inte det toppmöte som det var i höstas. Nej, det är bottenmöte mellan två lag i djup kris. För Blåvitts del hoppas jag att Toni Manooja (eller hur han stavar) står för det borde väl garanteera tre poäng. Om det inte blir någon straff som ska avgöra.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back