Min skada

Då var det något jag inte ville skriva som jag trots allt får skriva om. I den 60 minuten gjorde jag en löpning mot defensiv hörnflagga. Var väl uppe i sådär 40 - 50km/h (i alla fall enligt sportchef Robban Flatums exakta ögonmått) när det drog till på baksidan av högerlåret. Nu vet jag inte riktigt hur en sträckning känns eftersom jag aldrig haft någon, men det högg inte till i låret utan det kändes mer som om det krampade till och muskeln vred sig mer än vad den gick sönder.

Som tur är har vi en supernaprapat i Peter Dragstedt. Jag messade honom i bussen hem och han ordnade en tid imorgon, fredag, för undersökning. Hoppas verkligen det är goda nyheter och att det bara var en uttröttad muskel som krampade pga täta matcher denna vecka. 18.40 ska jag dit och få muskeln kollad. Uppdaterar naturligtvis skadeläget här allt eftersom.

Skadan känns inte rolig att åka på. Seriestarten och matchen i DM har verkligen känts fantastiskt bra. En liten formtopp som inte funnits med fullt ut sedan våren 2006. Men så har det inte ställts så mycket krav i de serier vi har spelat i 08 och 09. Nu har jag tränat hårdare och varit mer laddat för lite "riktiga" tävlingsmatcher. Och det har verkligen varit kul. Nu hoppas jag verkligen att det bara är kramptendenser och att inga muskelfibrer är skadade. I så fall kan jag träna normalt i veckan och vara spelklar till lördag mot Kvibille. 

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back