Förkylning XL

Eftermiddagen idag har varit en pärs. En förkylning storlek XL har slagit klorna i mig och det verkar inte släppa. Inte nog med att jag fick vara nervös på läktaren idag så skulle jag handla med och det var knappt jag orkade med. Nu sitter jag fast i soffan och kommer inte resa mig därifrån förrän jag ska lägga mig i sängen. Förhoppningsvis är detta en förkylning som jag brukar ha. Dvs att jag är riktigt risig i 12h sen känner jag inte av så mycket mer. Hoppas att kroppen kan rensa ur det hela.

Staketet har börjat ta form där ute. Men det var inget kul att gå där i ösregnet idag. Men grannarna tycker i alla fall att jag ser rolig ut och det är bara att hålla med. Staketet eller planket kommer att bli bra. Ge en mer skyddad uteplats och det känns bra. Eftersom det går i tre nivåer med så finns det ändå en bra social möjlighet till att prata med grannarna. Eftersom min granne har tummen någonstans i nacken är det jag som står för hela byggandet. De har ändå hjälpt till att måla och det känns bra. Men jag tycker det är kul att göra detta så jag klagar inte på det hela. Förhoppningsvis orkar jag göra klart det imorgon och att det inte regnar som det gjorde idag.

                                                  

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer
Postat av: sambon

Här hade jag kunnat lägga en bra kommentar gällande karlars förkylningar, men med tanke på att du faktiskt snickrat o att jag gärna vill ha de klart kommer jag att avstå sådana inlägg- typ "när en karl är förkyld har de enl de sjävla värre än födande kvinnor.. ".

2010-05-15 @ 20:25:04
URL: http://martinaskaos.blogg.se/
Postat av: Bloggägaren

En manlig förkylning är su resor värre än att föda barn. Ni kvinnor ska vara glada att ni aldrig kommer uppleva det..... =)

2010-05-15 @ 20:57:59
URL: http:// niklassjogren.blogg.se/
Postat av: svärris

kortet stämmer bra mä namnet " trollet "

Du vet la att en kan använda "vattenpass" när dä räggnar

2010-05-16 @ 05:05:16
Postat av: Hanna

Det krävs en man med lite självdistans för att leendes stå i spöregnet med sådan mundering. Go Niklas!

2010-05-16 @ 15:51:06
URL: http://hannaedarp.blogg.se/

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back