Träning idag

Då var det dags för träning idag. Ska bli kul att lira lite boll igen efter helgens premiärseger. Nu spelar B-laget idag med så vi blir inte så mycket folk. Hoppas alla som ska komma, verkligen kommer. Annars blir det lätt lite tråkigt när vi är för få.

Min käre gamle backpartner i IS Halmia, numera ass. coach i Vetlanda FF hörde av sig lite idag via mail. Hade faktiskt missat att han var ass. coach numera. Att han vid 30 års ålder lagt skorna på hyllan. Tur att jag själv inte är så gammal än så jag behäver fundera i de banorna. Hoppas bara han inte tagit för stora influenser från vissa av tränarna vi hade i Halmia. Jag menar att om han blandar Dusans retorik, Knibergs nacke, Altemyrs tillslagsteknik och hela Stefan Jönssons kunnande så blir han ingen bra tränare. Men jag tror han kan klara det bra. Han har alltid haft sunda åsikter och allt som oftast hade vi likadana. Ser fram mot att jag ovh han tar över IFK Göteborg om 15 år när vi båda har skaffat oss lite mer erfarenhet inom tränaryrket.

Snörade på mig inlines idag med för första gången i år. Alltid kul att rulla iväg med dem. Tänkte först tagit dem till och från träningen idag, men prognosen talar om regn. Inlines i regn är inte kul. har provat och vill inte göra det igen.

Kommentarer
Postat av: Marre

Utan att ha fått uppleva alla dessa monstertränare ISH bjöd på hade jag ju inte vetat hur man INTE ska agera...så nog var det nyttigt alltid.

Jag anser fortfarande att det är ett under att vi inte gick upp i tvåan med de trupperna vi hade under ett par säsonger i ISH. Mycket märkligt måste jag säga. Noterar också att jag inte kände igen ett enda namn i ISH:s senaste startelva. Men spelaromsättning är ju inget nytt begrepp i den klubben.

2010-04-21 @ 08:11:35
Postat av: Bloggägaren

Glömde ju nämna Hoel med. Ett unikum i branschen...

2010-04-21 @ 11:28:58
URL: http://niklassjogren.telia.com
Postat av: svärris

tusan-nu har han tränat å lärt se å lira sômm dômm gör i spanska ligan/m.a.o ä han redo för större uppgifter

Sens moral : Ja känner me sômm Stoner när ja kör på bana mä mc !!!!!!!!!!

Men absolut inte sôm Parnevik utan snarare sôm Lenartsson ( bonne nära gôlfbanan )

2010-04-21 @ 19:20:29

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back