Ingen träning för mig idag

Det blev som sagt ingen träning för min del idag. Skulle vila framsidan på låret. Var ändå nere i omklädningsrummet innan träningen. Passade på att få lite massage med för att få igång cirkulationen i muskeln ordentligt.
Är alltid kul att komma dit och tjata lite med lagkompisarna. Känns som om vi för varje år får bättre och bättre stämning i laget. Kan ju göra lite att alla de som var 16-17 år och seniorspelare direkt efter konkursen har lite mer att säga nu än för två år sedan. Hoppas detta håller i sig.

Får väl be om ursäkt till Ekis med. Var tydligen Daaaaaaaamir som kallade sig Snoken i kommentarerna om tisdagens träning. Han passar på att vara lite kaxig när han vet att jag ska vila en träning, Annars gör jag bara mål på honom vid hans vänstra stolpe =) 

Matchen på lördag ska tydligen spelas på naturgräs. Håstens IP. favoriterna i div 3 möter favoriterna i div. 4 Halland. Såg att vi bara stod i 2.45 i odds på serieseger på Nordic Bet. Inte illa för en nykomling.

Matchen Pool - Benfica var en stund lite spännande, men Torres är hur bra som helst framme vid mål. han avgjorde och inte Benayoun, men Yossi B låg bakom 3-0 målet i alla fall.

Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back