Inför Blåvitt - Djurgården

Då var det dags för säsongens andra hemmamatch för Änglarna och förhoppningsvis en upprepning av förra årets 6-0 uppvisning mo Djurgården.
Blåvitt har inte rosat marknaden med sitt offensiva spel och kommer att få höja sig en hel del för att få tillbaka det goa´ självförtroende de hade på hemmaplan förra året, där Hysen i stort sett gjorde mål vilken match han än spelade på Gamla Ullevi. Senast mot Helsingborg var han alldeles för avskärmad och det var ingen som riktigt gav honom det understöd han fötjänade. Helsingborg och Marcus Lantz var för duktiga på att skärma av Hysen från övriga laget.
Återstår att se om Sebastian Eriksson går in bredvid Gustav Svensson och bildar det massiva lås som var så framgångsrikt 2009, men enligt ett rykte på BaraBen.com kanske Seb kommer spela vänsterback. Känns inte som nödvändigt att förändra backlinjen så mycket, precis som BB skriver.
Stämmer dock det så hoppas jag att mittfältet formeras så att Sana kommer få chansen till vänster och de provar Elmar i den släpande rollen bakm Hysen. Gustav är given och nu på hemmaplan när Blåvitt ska föra spelet ser jag gärna Tomas Olsson bredvid Gustav. Blåvitt kommer föra spelet och med spelskickliga och passningssäkra spelare som TO och Elmar på mittfältet kan Selakovic, Sana få mycket fritid att jobba med bollen på sina kanter. Och sedan sluta med speedkulan Bärkroth sista 20 för att riktigt springa ifrån dem. 

Viktigast är ändå att det blir tre poäng. Skönliret kommer med det gröna gräset.
Lite ögongodis med två av blåvitts talanger varav en av dem kanske spelar ikväll.


Ikväll så skiner Poseidon igen. Visserligen från mötet med Ellos, men stämningen går inte av för hackor.

Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back