Fullständig kaos

Under fem minuter var jag ensam hemma i lugn och ro. Kort därefter byttes allting till ett fullkomligt kaos. IN stormar Filippa med tre kompisar (Olivia, Noel och Adam) och det blir ett enda stor rave-party på övervåningen. Tänk att så små individer kan låta så mycket. Det hoppas och det ropas och det springs och sjungs etc etc. Det låter som om dom har väldigt roligt i alla fall och det är väl huvudsaken. Adam har förresten ögon som vilken inredare som helst. När han kom in i vårt vardagsrum utbrast han:

- Wow, här är det annorlunda. Teven var på den andra sidan innan.

Inte illa av en sexåring att ha koll på det.
 
Vi bor på ett sådant bra område att här rör sig mycket barn och Filippa har nästan alltid någon att leka med. Och har hon inte någon att leka med är det inte långt till någon som inte bor på vårt område. Eller så får hon följa med till träningen och leka med de andra små barnen där. Ekis, Jonte, Kalle m.fl.

Idag var vi inne i stan och fikade lite. Var på Herberts Café på Norrgatan, tror jag det heter. Mysigt ställe som är perfekt när man har barn med sig. Längst in i cafeét har de inrett med en stor lekhörna. Allt med rutschbanor, tjockmatta, leksaker, böcker och klätterställning mm. När Filippa fikat färdigt kunde jag läsa tidningen och hon leka. Alldeles perfekt.

              Filippa studsar. Olivia tittar på.

                     Noel har laddat med leksaker

 Olivia och Adam

 Filippa på sin studsboll.        

                 
              Filippas bakhuvud kom med på bild när jag skulle fota de andra barnen

                                  

Kommentarer
Postat av: Samuelellinor

Excellent site!

2011-02-09 @ 09:53:02
URL: http://samuelellinor.blog24h.com

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back