En behaglig lördag

Det har varit en bra lördag idag. Blev visserligen väckt av morsan och farsan i morse när de lämnade Filippa. Hon hade sovit där i natt. Det var lika bra att komma upp ur sängen så vi skulle få något gjort. Christian, Elliot och Alice kom på besök sedan. Blev lite lek för Filippa och Elliot samt att vi fick träffa vårt gudbarn Alice. Mycket trevligt måste jag säga.

                               Elliot springer Elliot in action (fotograf Filippa)
Alice och Nalle Puh  Alice leker med Nalle Puh      Christian gör grimas (fotograf Filippa)

Jag monterar stol till Alice inför fikan Monterar barnstol (fotograf Filippa.

Efter att de hade åkt hem skulle jag och Filippa träna på att cykla utan stödhjul. Hon hade fått en ny fin Monarkcykel. Ett måste när man bor i Varberg. Så på med hjälmen och full fart. Det gick över förväntan och med mer träning kommer det att gå som Armstrong runt på området här. Dessvärre gick det så fort så Martina hann aldrig fota henne. Därefter var det trädgårdsarbete som gällde. Vi har flyttat Filippas sandlåsa så jag grävde upp den och la lite nya plattor vid husväggen. Blev ganska bra. Imorgon ska jag bygga sandlådan. Den gamla föll i bitar.

                         Plattläggning baksidan En liten bit plattor kom på plats.

Sista tiden på kvällen blev det lite mys i soffan. Filippa är bara för gosig när hon ställer sig framför kameran. Verkar som om hon ser sig en framtid som modell. Alltid huvudet på sned med tindrande ögon. Dessvärre hann vi inte med så mycket tid i soffan för efter hon badat och ätit somnade hon med en gång.

                         

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back