2012

Avslutade kvällen igår med att se katastroffilmen 2012. Det var precis som alla andra egentligen. Ganska snygga effekter får man säga, men handlingen var ganska så förutsägbar. Men det visste jag innerst inne innan vi satte på filmen. Det händer alltid mycket i en sådan film och är det inte avgrundsdjupa klyftor som skapas av jordbävningar, svallvågor och så är det världsaktuella saker såsom askmoln från ett vulkanutbrott. FIlmens grund är väl så med att det är den skilda familjen där pojken gillar styvpappan bra, medans pappan inte har mycket till över för honom och i slutet kommer återföreninger på grund av denna katastrof.
Filmen i sig är en enda stor flykt för att undvika alla skenande naturkatastrofer på en och samma gång. Det är en del bilkörning kors och tvärs vid raserade vägar (med limousine för omväxlings skull) och sicksackandes flygplan mellan ödesdigra hot som undviks i sista stund.

2012 är även en ganska lång film och de har verkligen tryckt in så mycket som möjligt som förstör vår värld. Och vem vet. Vulkanen på Island kanske är en försmak av vad som komma skall 2012. Tur att jag inte förlängt mitt mobilabonnemang längre än till det året =)

                                                            
                                                              (bild från lowcarbonara.files.wordpress.com)

Kommentarer

Ge mig en kommentar här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

Din E-post tack: (publiceras ej)

Var hittar jag dig?:

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0
FAVORITER JUST NU "Snart skiner Poseidon" Suarez is back